Vilberg barnehage
Eidsvoll kommunale foreldreutvalg
Gå til Eidsvoll kommune
 
 
 
E-post til EKFU: Klikk her

Vilberg barnehage

Velkommen til Vilberg barnehage!


Velkommen til Vilberg barnehage

Barnehagen ble bygget i 1973 og deretter renovert og utvidet i 2005/06.

I dag består barnehagen av 4 avdelinger. Uroa, Huskestua, Knerten og Lillebo.

Uteområde/turområde

Barnehagen har et stort og fint uteområde med utfordringer for liten og stor. Vi har også tilgang til et kommunalt friareal rett utenfor gjerdet. Lillebo bruker dette området til sine turer. Om vinteren kjøres det opp skiløyper der.
Ellers benytter vi oss av Vilbergskogen, Trollskogen  og Spøkelsesskogen for lengre turer. Spøkelsesskogen har bålplass, gapahuk, balansetau, lekemuligheter og ulendt terrenget som byr på fine utfordringer for alle.

Barnehagens satsningsområde

Sosial kompetanse

Personalet i barnehagen jobber hver dag med bevisstgjøring av viktigheten det er i å være en god rollemodell for barna. Vi vil at barna skal møte støttende, gode, varme og tilstedeværende voksne. Vi tror at ved å være sin rolle bevisst, kan vi i stor grad forebygge mobbing og utestengelse. En viktig del av jobben i barnehagen er å bestrebe seg på å forstå barnet og formidle hvilke holdninger som er akseptabel, samt legge til rette for barns egen refleksjon. Evne til samarbeid, selvhevdelse, empati, selvkontroll, ansvarlighet og lek er kompetanseområder vi vektlegger i det daglige arbeidet i barnehagen.


Vilberg barnehage

Søk
select
 
Google Translate
select